fannysvn.blogg.se

Jag är 19 år och mamma till min underbara dotter Minéa, jag lever ihop med hennes pappa och i min blogg får ni läsa om våran vardag som unga småbarnsföräldrar!

punkt lista

Allmänt Permalink0
Ja nu var det ju ett tag sedan jag bloggade och det händer ju mycket i livet när man har en 1 åring. Hon utvecklas hela tiden och lär sig saker varje dag, det går fruktansvärt fort så tänkte därför göra en liten lista om vad som hänt dom senaste månaderna här hemma.
  • Minéa har lärt sig gå och lär sig säga nya ord hela tiden. Hon har närmare 8 eller 9 tänder och har äntligen lärt sig äta nästan helt själv. Hon kan härma vissa djur och tycker det är skit kul så fort hon ser ett annat barn! Nu är det bara 2 veckor tills hon börjar på dagis. 
  • Vi har ju som jag skrev i ett tidigare inlägg flyttat till Södertälje nu, vi har äntligen fått ett förstahandskontrakt. Det är lite långt bort från familjerna men som sagt, det är ett förstahandskontrakt och vi kände att vi inte kunde tacka nej till det erbjudandet. Nu har vi bott här i snart 3 månder och vi trivs jätte bra. Bilder på lägenheten kommer vid ett senare tillfälle! 
  • Oliver har varit pappaledig fram tills för 2 veckor sedan, han hann vara hemma i 3 månader. Jag har ju börjat plugga till undersköterska så körde dom 2 första kurserna i skolan men denna kurs tar jag på distans så jag kan ta inskolning på dagis och förmoligen rätt mycket sjukdomar i början på dagis tiden. 
Händer mycket i livet just nu och har gjort det den senaste tiden, men det känns bra! Det mesta som händer är ju bara posetivt och jag hoppas jag ska trivas med utbildningen när jag väl är klar. Vill ju inte belasta Oliver med allt ekonomiskt så det ska bli väldigt skönt sen när jag också bidrar med mer pengar varje månad. 
Till top